Van knelpunt naar bevrijdend inzicht

Het gebeurt iedereen wel eens dat hij ergens op vast loopt in z’n werk. Maar als deze vastloper te lang aanhoudt wordt de knelling een kwelling. Met behulp van coaching kan de onderliggende oorzaak van het knelpunt naar voren gehaald worden. Met vernieuwd inzicht kan de situatie anders benaderd worden, waarbij er weer vrije ruimte ontstaat voor plezierige ontwikkelingen in het werk.

 

 

Als een vis in het water

Ook mensen zoeken stromingen op waarbij ze zichzelf prettig voelen. Dit kan zijn in het contact met anderen, in een gezamenlijk doel, in aanvulling op elkaar, enzovoort. Waar de afstemming op elkaar in het gedrang komt gaat de vanzelfsprekende samenwerking in twijfel getrokken worden. Bij zo’n communicatiestoornis vergaat het plezier in het werk… Ik help graag de duidelijkheid en de efficiëntie weer terug te brengen in heldere communicatie, waardoor je weer met plezier in de stroming mee zwemt.

 

Van je hobby je werk maken

Deze cliché-opmerking wordt vaak gekscherend gemaakt. Maar hoe doe je dat? ‘Van je hobby je werk maken?’ Dat vereist toch vaak nogal wat zelfonderzoek. Het gaat erom dat je je als een vis in het water voelt in de omgeving, de uitdagingen en de talentgebonden aspecten van je werk. De Coretalents-methode brengt duidelijkheid! Met behulp van deze beproefde methode kan in een korte tijd verhelderd worden waar je aangeboren kerntalenten liggen en kunnen deze vertaald worden naar de (gewenste) situatie. Als erkend kerntalentenanalist ben ik je graag van dienst.

…ga terug naar Home